Stress en burn-out

Met een bepaalde mate van stress of spanning is niets mis. Het kan je helpen goed te presteren. Wanneer je jouw spanning als ongezond ervaart of wanneer er teveel en langdurige spanning is, kunnen zich allerlei (fysieke) klachten gaan manifesteren. Je kunt hierbij denken aan hoofdpijn, rugklachten, verhoogde bloeddruk, vermoeidheid, concentratieverlies, emotionaliteit, somberheid, gevoel van machteloosheid, meer gaan eten of alcohol gebruiken. Een hele hoop dus. Vaak worden op een gegeven moment alleen nog verplichte activiteiten uitgevoerd en plezierige activiteiten geschrapt. Een burn-out, oftewel opgebrand raken, ligt op de loer. Omdat je immuunsysteem een optater krijgt bij langdurig en verhoogde spanning, wordt je ook nog vatbaarder voor ziekte.

Niet iets om mee te blijven rondlopen. Ik help je graag om jezelf te leren begrenzen, beter voor jezelf te zorgen, weer rust, balans en ontspanning te krijgen en plezier te gaan ervaren.

Afspraak maken bij Psy-OK

Wil je snel aan de slag? Dat kan! Een afspraak is op korte termijn mogelijk. Je kunt dit tijdens de openingstijden telefonisch regelen, via e-mail of het contactformulier. Mocht je mij telefonisch niet direct bereiken, spreek dan vooral een bericht in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Snel samen aan de slag
Ek yn it Frysk
Ma-Vr 9-21u
Psycholoog Leeuwarden

.

.

.
Fonteinland 11aangesloten bij: