Hulp bij omgaan met chronische pijn

Veel mensen krijgen als gevolg van lichamelijke klachten en chronische pijn ook allerlei psychische klachten. Door het inboeten aan gezondheid en omdat (lang) niet alles meer kan, kun je het leven als onaangenaam en minder zinvol ervaren. Vaak zie ik mensen met pijnklachten figuurlijk een gevecht voeren tegen deze pijn.

Het slechte nieuws is: van de chronische pijn gaan we je niet afhelpen. Wat we wel kunnen doen, is samen werken aan het beter omgaan met pijn en beperkingen zodat je weer ruimte creƫert voor jezelf en je leven aangenamer en weer de moeite waard wordt. En dat lijkt me wel goed nieuws. Ik heb als ervaren psycholoog veel affiniteit met de behandeling van psychische klachten die voortkomen uit chronische aandoeningen en help je dan ook graag verder.

Afspraak maken bij Psy-OK

Wil je snel aan de slag? Dat kan! Een afspraak is op korte termijn mogelijk. Je kunt dit tijdens de openingstijden telefonisch regelen, via e-mail of het contactformulier. Mocht je mij telefonisch niet direct bereiken, spreek dan vooral een bericht in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Snel samen aan de slag
Ek yn it Frysk
Ma-Vr 9-21u
Psycholoog Leeuwarden

.

.

.
Fonteinland 11aangesloten bij: