Angst en paniek

Angst hoort in bepaalde mate bij het leven, is soms reƫel en de verhoogde spanning nodig om snel in actie te kunnen komen. Anders wordt het wanneer angst en/of paniek je leven gaan bepalen. Bij paniekklachten kun je denken aan het krijgen van hartkloppingen, misselijk worden, duizelingen en het gevoel hebben dat je stikt of dood gaat. Heb je eenmaal een paniekaanval gehad, dan is de kans aanwezig dat je de plek of situatie waarin je je toen bevond uit de weg gaat.

Angst kan steeds groter worden en je weghouden bij datgene wat voor jou juist belangrijk is. Gelukkig is hier veel aan te doen. Ik heb veel ervaring en affiniteit met de behandeling van allerlei vormen van angst (zoals fobie en gegeneraliseerde angst) en paniek en kan je helpen de regie weer te krijgen over je leven.

Afspraak maken bij Psy-OK

Wil je snel aan de slag? Dat kan! Een afspraak is op korte termijn mogelijk. Je kunt dit tijdens de openingstijden telefonisch regelen, via e-mail of het contactformulier. Mocht je mij telefonisch niet direct bereiken, spreek dan vooral een bericht in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Snel samen aan de slag
Ek yn it Frysk
Ma-Vr 9-21u
Psycholoog Leeuwarden

.

.

.
Fonteinland 11aangesloten bij: