De psycholoog

Even voorstellen

Hallo, ik ben Renata van der Weide en de oprichter van Psy-OK. Naast psycholoog ben ik geschoold ACT-therapeut en mindfulness trainer. Mijn roots liggen in het bedrijfsleven waar ik diverse functies bekleedde. Die ervaring komt me in mijn werk als psycholoog nog dikwijls van pas.

Tijdens mijn studie volgde ik een intensieve stage in de eerste lijn. Na cum laude te zijn afgestudeerd in de klinische psychologie ben ik me in de tweede lijn (gespecialiseerde GGZ) gaan bezighouden met alle voorkomende problematiek, van licht tot complex met gebruik van uiteenlopende behandelvormen.

Ik heb een voorliefde voor methoden uit de positieve psychologie. In plaats van uit te gaan van een stoornis die we hebben te fixen, richt ik me op het versterken van jouw kwaliteiten en vaardigheden. Wat je niet hoeft te verwachten is een wachtlijst of een label krijgen. Ook heb je geen verwijzing nodig en hoeft de behandeling niet bij je huisarts te worden gemeld. Wat je wel mag verwachten is een aanpak op jouw maat gesneden waarmee we op korte termijn in alle privacy en rust in mijn sfeervolle praktijk of bij jou thuis kunnen starten.

Waar ik hele mooie resultaten mee zie, is Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Wat me zo aanspreekt aan ACT is dat je tot ver na je behandeling kunt profiteren van de vaardigheden die je hebt geleerd. Dat wil jij toch ook? Samen ontdekken we waar jij naar toe wilt en zorgen we dat jij jouw koers gaat varen. Is je voorkeurstaal Fries? Ek dat kin by Psy-OK.

Waar ik voor sta: een positieve aanpak, eerlijk, concreet en gedegen, gericht op jouw waarden, transparant en laagdrempelig. Resultaat doet er toe. Wat ik het mooiste vind, is dat jij achteraf terugkijkt op een waardevol traject bij Psy-OK.

Snel samen aan de slag
Ek yn it Frysk
Ma-Vr 9-21u
Psycholoog Leeuwarden

.

.

.
Fonteinland 11aangesloten bij: