Ervaringen

Bedankt Renata, je hebt mij liefdevol een spiegel voorgehouden, mooie inzichten gegeven en opdrachten die zorgden voor bewustwording, doorbraak en groei.

Marijke

Ik zocht hulp omdat ik helemaal vastliep in mijn opleiding. Dit zorgde voor veel paniek/angst en er was geen ruimte meer voor andere dingen in mijn hoofd. Samen gingen we aan de slag met ACT. Niet alleen praten, maar ook dingen doen. Mezelf uitdagen. Renata heeft me geleerd keuzes te durven maken wat betreft mijn opleiding. Ook heeft de therapie een grote positieve uitwerking op alle andere keuzes die ik nu durf te maken. Mijn leven is weer echt mijn leven, het is een stuk makkelijker en vooral veel leuker geworden! Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol en inspirerend ervaren, Renata is een warm en erg betrokken mens, en weet de juiste manieren te vinden om je aan het denken te zetten. Het gaat nu goed, ook al mis ik de gesprekken bij Renata af en toe nog wel. De eerste stappen nemen om hulp te zoeken waren ontzettend eng, maar die angst weegt niet op tegen wat ik ervoor terug heb gekregen. En dat gun ik iedereen!

Pia

Ik heb me bij Renata aangemeld met stemmingsklachten en slaapproblemen. Wat me direct aansprak was de kleinschaligheid van haar praktijk. De voordelen hiervan zie je duidelijk terug in haar werken; ik kon binnen een week terecht. Er wordt samen met jou gekeken naar een op maat gesneden traject. In het contact is Renata erg vriendelijk, betrokken en persoonlijk. Je merkt aan alles dat Renata haar vak met heel veel plezier beoefent. De verschillende onderdelen vanuit ACT zijn praktisch goed toe te passen en leuk om te doen. Bovendien kun je ze ook ná de therapie blijven inzetten. Ik zie het als een mooie investering in mezelf. Het heeft mij fijne dingen opgeleverd doordat ik anders naar zaken ben gaan kijken. Ik beveel Renata dan ook van harte aan!

Nynke

Toen ik bij Renata kwam ging het heel slecht met me. Ik werkte niet meer, zat thuis op de bank en ik was overal bang voor. Renata heeft me met ACT en mindfulness geholpen mijn angst te kunnen hanteren. Ook deed ik allerlei exposure opdrachten. Ze is vriendelijk en wist me te motiveren. Ook heeft ze me geconfronteerd met mijn vermijdingsgedrag. Dat had ik op dat moment echt nodig. Inmiddels werk ik weer en doe alle dingen die ik graag wil doen, ook als ik ze eng vind.

Diana

Na verschillende therapeuten te hebben gehad, ging het nog steeds niet goed. Ik bleef somber en ontevreden over mijn leven. Renate bracht de therapie vol enthousiasme en speelde in op mijn vragen en wensen. Zij was voor mij de juiste therapeut, op het juiste moment met de juiste methode (combinatie ACT, mindfulness en onderhandelingstechnieken, toegevoegd door Renata). Ik ervaar mijn drukke leven als veel lichter en ben van mijn somberheid af.

Lex

De afgelopen jaren heb ik steeds meer gezondheidsklachten gekregen en ik heb last van chronische pijn. Ik was boos en verdrietig over al het inleveren en het ongemak van de medische behandeling. Met hulp van Renata heb ik geleerd hier niet meer tegen te vechten en kan ik er veel beter mee omgaan. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Arné

Ik wilde hulp omdat ik me down voelde en het allemaal niet aankon. Al snel kwamen we erachter dat veel van mijn problemen met mijn relatie hadden te maken. Renata stelde toen voor mijn vriend mee te nemen. We voelden ons allebei op ons gemak bij haar. We begonnen de goede dingen van elkaar weer te zien en groeiden we weer naar elkaar toe.

Yvonne

In mijn werk liep ik steeds weer vast. Meerdere keren was ik overspannen en raakte uit het werk. Ik kon niet nee zeggen en zo werkte ik mezelf in de nesten. Ik heb geleerd om mijn grenzen te bepalen en aan te geven. Ik kan nu rekening met mezelf houden. Ik heb veel tips gekregen en geleerd hoe ik de dingen anders kan doen. Renata is geduldig en vriendelijk. We hebben ook vaak gelachen.

Gerard

Snel samen aan de slag
Ek yn it Frysk
Ma-Vr 9-21u
Psycholoog Leeuwarden

.

.

.
Fonteinland 11aangesloten bij: